Skogsbad med Qigong 30 juli

Välkommen att vandra i skogen genom att delta i Skogsbad och Qigong på ett sätt som erbjuder en alldeles speciell och fördjupande upplevelse av naturkontakt. Vi rör oss långsamt i samklang med elementen, stannar upp och öppnar för en naturnärvaro genom både kropprörelser och sinnlig närvaro. En upplevelse som får oss att verkligen slappna av och öppna för känslan av att ”skogsbada”, att ta in skogsatmosfären med alla sinnen.

Skogsbad är en översättning av Shinrin-Yoku på japanska. Att vandra och vistas i skogen på detta sätt har visat sig ha en balanserande och läkande effekt på hela vår organism, både fysiskt och psykologiskt. Inte bara blir vårt immunförsvar boostat, vi upplever även ett ökat välbefinnande, mer glädje och kreativitet samtidigt som vi glädjer oss mer tillsammans med andra.

Qigong (ingen förkunskap krävs) i skogen är att röra sig i samklang med elementen på ett sätt som du kanske inte varit med om tidigare. Qigong är enkelt att göra var du än är – hemma, på arbetet, i skog och natur eller nån annanstans. Du behöver ingen matta, ingen speciell utrustning eller vara på någon speciell plats. Rörelserna är enkla, sköna och lätta att göra. Du kan bli mer avslappnad, piggare, gladare, mjukare i kroppen och sova bättre.

Ledare:
Petra Ellora Cau Wetterholm & Dan Linnsén

Petra är verksam som certifierad Natur och Skogsterapi Guide, som leg psykolog och som mindfulness och meditationsledare.
Inom sin verksamhet erbjuder hon guidade skogsbadsvandringar för allmänheten och skogsterapi inom Primärvården, former av naturkontakt som är beforskade och som hon själv funnit både läkande och fördjupande. Petra Ellora är grundare av verksamheten Shinrin-Yoku Sweden.

Dan är diplomerad Qigonglärare och Qiterapeut. Att få leda och inspirera andra människor i olika Qigongprogram är det bästa jag gör i mitt liv!
Att få andra att uppleva och vara med om det jag redan har, -bli mer levande, mer medveten och friare i både kroppen och tankar.
Det är så otroligt fint att uppleva en elev eller klient som hittar en skönare känsla i kroppen och blir av med sina spänningar. Att jag också dessutom får känna mig lugnare och hålla mig frisk är stort!

Tid: Måndag 30 juli , kl. 18.00 – 20.30 Samling senast kl. 17.45 då vi gemensamt avgår till vår plats i Judarskogens fantastiska naturreservat.

Samling: vid cykelparkeringen vid T-bana: Åkeshov, precis vid Åkeshovs Slott.

Kostnad: Du investerar endast 270 kr och betalar via bankgiro 868-8806 (Qiharmoni) eller via Swish senast två timmar före eventet startar, MEN då kanske platserna är slut..

Betalning: I första hand via bankgiro: 868-8806 (Qiharmoni)
Swish till 0739-824784 funkar också
Kvitto fås via email.

OBS! Din plats är bokad när du fått bekräftelse via mail efter din betalning registrerats!
Kommer du till eventet oanmäld och ej betalt och det är fullt kan vi ej ta in fler då vi vill ha kvalité före kvantitet.

Hör av dig till qiharmoni@qiharmoni.eu
för anmälan och /eller frågor

Hör av dig till qiharmoni@qiharmoni.eu
för anmälan och /eller frågor.

Antalet platser är begränsat till max 25 deltagare så boka dig omgående för att säkra din plats till detta unika event!

Länkar:
Facebook: Shinrin-Yoku Sweden
www.qiharmoni.eu